fredag 6. februar 2009

Kanskje vi kan dra tilbake.....
Scrapping the music på norsk har en ny sang ute!!! "Kanskje vi kan dra tilbake" med Erik og Kriss. Den er jo bare sååå fin. Denne gangen valgte jeg to setninger fra teksten. Nemlig "Brutale budskap" og "Fremtiden kan ikke spås". Dette var en veldig spesiell LO for meg å scrappe. Med mange gamle følelser som dukket opp. Den handler om da Celine var 11 mnd gammel(altså i 2000) Og vi fikk det brutale budskapet : "Datteren deres har en sjelden funksjonshemning, det finnes ingen andre i verden med samme feilen som henne...." "Vi kan ikke si noe om fremtidsutsiktene hennes" Det var en STOR omveltning i livet vårt!! Og derfor betyr denne LOen veldig mye for meg. Jeg har sittet lenge og vært kritisk, men tror jeg er fornøyd med den nå.... Må jo også nevne at Celine fortsatt er alene i verden om denne diagnosen... Så fremtiden kan ikke spås!! Men vi tar en dag av gangen og lager stien mens vi går :)Og en ting er sikkert - vi kommer aldri til å få noe kjedelig A4 liv:)

22 kommentarer:

Vibeke sa...

Skjønner godt at denne var vanskelig å lage - men resultatet ble veldig flott. En sjelden juvel har dere fått!!:) Og hun har jo også fått et nydelg navn (samme som vesla mi).

Takk for at du deler med oss andre - og flott at vi klarer å inspirere deg. Bli gjerne med på Bonus # 2 - ValentineDagen også:)

God helg til deg og dine:)

Nina sa...

Har tidligere sett noen av arbeidene dine på rubberstamp, og for noen dager siden oppdaget jeg bloggen din. Du lager fantastisk flotte LOer. Har lagt link til deg i bloggen min. Håper det er ok. Da jeg satte på dataen i morges, så jeg at du hadde lagt ut en ny LO. Og her ble jeg sittende veldig tankefull. Litt av tekst du har delt med oss i dag. Jeg kan nok ikke sette meg inn hvordan det må ha vært å få dette brutale budskapet. LOen ble nydelig, akkurat som jenta. Så masse flotte detaljer, og fine farger.
Nina:)

Anne Bente sa...

åhhh,,,, så skøn den dog er.

Solrunn sa...

Den vakreste LO jeg noen gang har sett, Vibeke;) Skjønner at dette ikke var en lett LO å lage, men den ble jo like unik som Celine selv er;) Hun er så vakker og jeg føler meg kjempe heldig som får følge med på den stien dere tråkker;) Ville aldri ha vært for uten, dere er fantastisk alle sammen;)

Ha en strålende helg;)

Stor klem fra Solrunn!!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Takk for link, og lykke til i konkuransen.
Morsomt med skrapping.

Pia sa...

super lækker layout

Nora sa...

For en utrlig nydelig LO! Så full av herlige detaljer.

May-Britt sa...

Så utrolig nydelig LO du har laget.
Flott bilde og nydelige detaljer.
Ha en fin dag.
Klem
My-Britt

Bibbi sa...

Det var en vakker LO, og en utrolig historie og en unik prinsesse.....

Vibeke sa...

Tusen takk alle sammen:) Setter stor pris på alle de koselige kommentarene deres!!!

Lene sa...

Nydelig LO!

ninabakke sa...

Utrolig sterk LO!!

Unik og nydelig!

Gro aka emrille sa...

Oj... hva kan man si til noe sånt... Det er virkelig et brutalt budskap ja... Jeg synes du har fått til en flott LO, om en unik liten pike:)

Asil sa...

Det var en skjønn LO til tross for at den er bittersøt - det må ha vært en forferdelig beskjed å få! Men som du sier, stien blir til mens man går!
Elsker alle detaljene, nydelige farger og et herlig sjarmtroll! :)

Anne M sa...

Utrolig vakker LO. Skjønner godt dette ble en tøff LO for deg å lage. Håper alt går bra med jenta deres fremover!

Ha en flott uke!

Torill sa...

UTROLIG bra LO!!!
Scrapping er også terapi! Så bak denne LOen ligger det virkelig masse!! FLOTT!

LYKKE til!
Framtiden kan aldri spås - derfor lev i nuet og nyt livet!!!
klem

Ellen Karin sa...

Utrolig sterk historie du har scrappet her, og forstår godt at det har vært en prosess å gjøre det. Du har scrappet en nydelig LO, og at du har en så sterk historie bak gjør den bare enda flottere.

Takk for at du våger å dele med oss, det inspirerer.
*klem*

Monica sa...

Nydelig! Virkelig rørende Lo. Tusen takk for du deler så rett fra hjertet. Skjønner godt at den var vanskelig å lage,men samtidig viktig vil jeg tro. Nydelig!

pia iris sa...

en vakker og rørende LO.
sikkert ikke en lett beskjed å få.
hun ser så herlig ut atte.

Marianne sa...

Dette var en utrolig sterk og flott LO! Skjønner godt at det har vært spesielt å lage den. Ønsker deg og den lille prinsessen lykke til i denne verden.
LOen var så vakker som din datter fortjener!

ScrappingTheMusic - på norsk sa...

utrolig vakkert det du har fått
frem ved o scrappe dette litt vanskelige temaet:)

vi setter ufattelig pris på at vi klarer inspirere, spesielt også til disse tingene som desverre ikke ofte blir tatt opp i scrappingen, men minner er jo livet på godt og vondt, dere har nå en nydelig prinsesse på ett flott kunstverk!:)

cathrine angelica

Marle sa...

For en utrolig herlig og personlig LO!

Jeg syns det er utrolig sterkt at du deler slike ting med oss her ute i den digitale verden! Som mange har sagt før meg så er det en herlig liten perle dere har fått, og slike budskap gjør kanskje at man klarer å sette mer pris på detaljene i livet? Jeg prater uten å vite her og antagligvis over forstand, men jeg vil uansett si tusen takk far at du deler!!

Vil også si at jeg setter utrolig stor pris på besøkene dine i bloggen min!

Håper du og familien din har en fantastisk påske!!

Stor klem!

Marit